fbpx

Behandlingar

Hos oss kan du få behandlingar med peeling, fillers och botox.
Med hjälp av små och enkla medel kan du uppnå fantastiska resultat till en låg kostnad och med en mycket kort återhämtningstid.

Estellemodellen – så går det till

1. Rådgivning.

Första steget är att du väljer att boka in en tid på valfri klinik online eller via telefon. Vid det första kostnadsfria mötet går vi igenom dina önskemål, visar exempel från genomförda behandlingar för att ge dig en så tydligt bild som möjligt vilka resultat du kan förvänta dig. Du får också fylla i ett medicinskt frågeformulär. Vi rekommenderar lämpliga behandlingar i form av en behandlingsplan och ger dig ett kostnadsförslag.

2. Behandling.

När du beslutat dig för att genomföra en behandling tar vi väl hand om dig för att du skall få en så positiv upplevelse som möjligt och vi använder bedövningskräm. En behandling tar cirka 30 minuter och du kan gå till jobbet som vanligt dagen efter. Vi tar före och efter bilder och dokumenterar genomfört arbete.

3. Uppföljning.

Efter din behandling bokar vi ett återbesök inom två veckor. Då följer vi upp att du är nöjd med resultatet, visar dina före och efter bilder och gör smärre korrigeringar om det behövs. Följer du en behandlingsplan bokar vi in din nästa behandling.

Din behandlare finns alltid tillgängliga via telefon eller email om du har några frågor eller funderingar.

Kostnadsfri konsultation

Vill du uppnå ditt perfekta jag?

Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer. Välj även detta alternativ om du inte vet vilken typ av behandling du önskar så rekommenderar vi det som passar dig bäst.

Boka

Återbesök

Boka ett kostnadsfritt återbesök efter genomförd behandling.

Boka

Våra Behandlingar

Fuktbehandling
Peeling
Botox
Fillers
Filorga NCTF Vitamincocktail