Vår hudvårdsserie

Vi tycker att det är viktigt att erbjuda ett helhetskoncept till våra kunder och vi har därför tagit fram en egen högkvalitativ hudvårdsserie som passar till våra behandlingar. Det är en komplett serie för torr till normal hudtyp av daglig rengöring, aktivt serum, dagkräm med SPF samt aktiv nattkräm.

Produkterna har naturligt lugnande egenskaper, näringsrika ingredienser och antioxidanter för att ta bort döda hudceller och toxiner, motverka anti-ageing, kontrollera finnar och reducera pigmentering och fina linjer.

 ”Jag har testat Estelle Medicals egna hudserie, fick ett fantastiskt resultat! speciellt som solskydd är jag extra nöjd. Känns skönt på huden och skyddar!”  Kristina 52 år.

Hudvårdsserien består av:

PREPARE: Lugnande och naturlig daglig rengöring

Rengöringen innehåller naturligt lugnande egenskaper, och har en söt apelsinolja som tar hand om huden och rengör naturligt från döda hudceller och toxiner. Den har en anti-ageing effekt och innehåller även jojobaolja som kliniskt bevisats innehålla positiva antioxidanter och mjukgörande egenskaper.

Applicera på fuktig hud, massera försiktigt och ta bort med en fuktig trasa eller i duschen. Skölj väl och torka ansiktet torrt.

 

REJUVENATE: Stimulerande och aktivt dagligt serum

Innehåller den naturliga och kliniskt beprövade AHA glykolsyran för att försiktigt ta bort uppbyggnaden av döda hudceller. Den ökar cellförnyelsen för att ta fram ny, fräsch och yngre hud. Den är även effektiv för att kontrollera finnar, reducera pigmentering och fina linjer.

Applicera efter rengöring i hela ansiktet. Endast för utvärtes bruk, undvik kontakt med ögonen, skölj väl om produkten kommer in i ögat.

 

PROTECT SPF 20: Daglig återfuktande kräm med SPF 20

En näringsrik anti-ageing ansiktskräm som ger fukt och skydd hela dagen. Den utnyttjar peptider för att göra huden tight och fast samtidigt som den minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Antioxidanter uppmuntrar återväxt och förnyelse av celler. Din hud kommer att bli ordentligt återfuktad och samtidigt se fräschare, fastare och spänstigare ut.

Massera in en liten mängd i ansiktet efter Rejuvenate, serumet.

 

RECOVER: Helande aktiv nattkräm

Den aktiva nattkrämen förser huden med lite välbehövlig extra omsorg för att hjälpa den att repareras och förnyas efter dagens stress medan du sover. Nattkrämen har utvecklats speciellt för att föryngra genom sin antioxidantaktivitet. Den återfuktar huden för att möjliggöra återhämtning under natten och tar fram ett mjukare och yngre utseende för nästa dag.

Applicera en liten mängd på huden och massera i några minuter innan du går och lägger dig efter rengöring.

 

 

Priser:

PREPARE Daily Cleanser

  • 355 kr

 

PROTECT Daily Moisturiser

  • 415 kr

 

REJUVENATE Daily Active Serum

  • 475 kr

 

RECOVER Active Night Cream

  • 535 kr

 

Helt kit                                                     

  • 1690 kr

 


Några av våra kliniker erbjuder även Cliniccare som är en av de bästa professionella hudvårdsserierna i världen.

Pris Cliniccare:
1895 kr för ett komplett hudvårdskit.
Nya-bilkder-14

 

Estelle Medical