Estelle Medical förstärker styrelsen och verksamheten med doktor Leif Lohm.

Estelle Medical expanderar har därför tagit in Leif Lohm i ledningen och med en plats i styrelsen.

Dr Leif Lohm kommer att stödja våra kliniker i medicinska frågor samt även verka för att utveckla våra medicinska behandlingar på ett säkert och effektivt sätt med vår ambition att erbjuda våra kunder injektionsbehandlingar med marknadens bästa produkter.

Leif Lohm är läkare med specialistkompetens i invärtes medicin och kardiologi. Leif har arbetat kliniskt på heltid i 10 år och har även verkat kliniskt i liten skala under sina 20 år inom läkemedelsindustrin. Han har jobbat på fem olika läkemedelsföretag samt även inom Medicinsk Teknik inom Getingekoncernen. Leif har haft både specialist- och chefsroller såväl nationellt som internationellt. Leif kommer även fortsättningsvis att vara fullt verksam inom läkemedelsindustrin inom andra terapiområden än det Estelle Medical är verksamt inom. Han fokuserar hos oss på sin roll som styrelseledamot.

Leif berättar:

“När jag skulle välja specialitet för många år sen valde jag mellan kardiologi och plastikkirurgi. Jag valde kardiologi men således har det alltid funnits ett intresse för det område där Estetisk Medicin befinner sig. Att nu få chansen att via styrelsearbete vidareutveckla Estelle Medical känns mycket inspirerande.

Drivet att med min kunskap som kliniskt verksam läkare i kombination med erfarenheter från läkemedelsindustrin, där jag är verksam idag och kommer fortsätta vara, bidra till vidareutvecklingen av Estelle Medical hoppas jag ska ge såväl mig som företaget ett bra utbyte.”

Anna Tenstam, grundare och vd:

“Det är väldigt inspirerande att kunna presentera Leif Lohm som vår nye Medical Director. När jag startade Estelle Medical 2012 hade jag en tydlig vision som handlade om att kunna erbjuda trygga och säkra estetiska injektionsbehandlingar på personliga kliniker med hög servicegrad och kvalitet i fokus. Vi erbjuder ett komplett helhetstänk med öga för detaljer för att du som kund skall kunna uppnå bästa resultat – ditt perfekta jag. Leif kommer att kunna hjälpa Estelle Medical ytterligare att förverkliga denna vision för den estetiska branschen.”