fbpx

Information gällande Corona

Med anledning av spridningen av Coronaviruset vill vi informera om att Estelle Medicals kliniker håller öppet som vanligt, men att vi har infört skärpta riktlinjer för att undvika eventuell ytterligare smittspridning. Här uppdaterar vi informationen till dig som patient/kund löpande då vi följer de riktlinjer som myndigheterna ger.

Säkerhet, trygghet och kvalitet är alltid i fokus hos Estelle Medical och vi sätter alltid patientsäkerheten först. Som klinisk verksamhet måste Estelle Medical följa strikta regelverk gällande sterilitet och hygien, och all personal har mycket goda kunskaper inom området så att du alltid ska känna dig trygg.

Med anledning av Corona har vi dock genomfört flera åtgärder för att minska risken för smittspridning. Vi har bland annat utökat städningen utöver det som vi alltid gör, kontaktytor (t.ex. kortterminaler, dörrhandtag etc.) som du som kund/patient kan komma i kontakt med desinficeras flera gånger om dagen. Vi har också infört rutinen att vi endast hälsar dig varmt välkommen till kliniken muntligen och inte tar i hand, detta trots att vi alltid desinficerar våra händer både före och efter kontakt med patienter allt för din och vår personals säkerhet. Vi tar bara emot en patient i taget i våra kliniker.  När du kommer till någon av våra kliniker ber vi dig för din egen och andras säkerhet att komma ensam för att minska antalet människor på samma plats.

För Estelle Medicals personal gäller strikta regler och alla uppmanas att vara hemma vid minsta förkylningssymptom.

Skulle du ha något av följande symptom:

  • Feber
  • Hosta
  • Andningspåverkan
  • Halsont
  • Huvudvärk
  • Muskel- och/eller ledvärk
  • Eller andra influensaliknande symptom

ber vi dig inte komma till kliniken då du kan smitta andra.
Ring sjukvårdsupplysningen på 1177.

Estelle Medical