Nyheter från Estelle Medical

Träffa Estelle Medical på Djursholms Vårmarknad

May 5, 2017

Estelle Medical Djursholm står på Djursholms Vårmarknad

Lördag 13 maj kl 11-16

Träffa våra behandlare och vår grundare Anna Tenstam, internationell expert på estetisk medicin. Vi konsulterar gratis och berättar om våra estetiska behandlingar, allt från kemisk peeling till injektionsbehandlingar.

Boka en behandling i vår Djursholmsklinik under dagen och få en värdecheck på 500 kr.

Välkommen till Djursholms Torg!

Estelle Medical förstärker styrelsen och verksamheten med doktor Leif Lohm.

April 27, 2017

Estelle Medical expanderar har därför tagit in Leif Lohm i ledningen och med en plats i styrelsen.

Dr Leif Lohm kommer att stödja våra kliniker i medicinska frågor samt även verka för att utveckla våra medicinska behandlingar på ett säkert och effektivt sätt med vår ambition att erbjuda våra kunder injektionsbehandlingar med marknadens bästa produkter.

Leif Lohm är läkare med specialistkompetens i invärtes medicin och kardiologi. Leif har arbetat kliniskt på heltid i 10 år och har även verkat kliniskt i liten skala under sina 20 år inom läkemedelsindustrin. Han har jobbat på fem olika läkemedelsföretag samt även inom Medicinsk Teknik inom Getingekoncernen. Leif har haft både specialist- och chefsroller såväl nationellt som internationellt. Leif kommer även fortsättningsvis att vara fullt verksam inom läkemedelsindustrin inom andra terapiområden än det Estelle Medical är verksamt inom. Han fokuserar hos oss på sin roll som styrelseledamot.

Leif berättar:

“När jag skulle välja specialitet för många år sen valde jag mellan kardiologi och plastikkirurgi. Jag valde kardiologi men således har det alltid funnits ett intresse för det område där Estetisk Medicin befinner sig. Att nu få chansen att via styrelsearbete vidareutveckla Estelle Medical känns mycket inspirerande.

Drivet att med min kunskap som kliniskt verksam läkare i kombination med erfarenheter från läkemedelsindustrin, där jag är verksam idag och kommer fortsätta vara, bidra till vidareutvecklingen av Estelle Medical hoppas jag ska ge såväl mig som företaget ett bra utbyte.”

Anna Tenstam, grundare och vd:

“Det är väldigt inspirerande att kunna presentera Leif Lohm som vår nye Medical Director. När jag startade Estelle Medical 2012 hade jag en tydlig vision som handlade om att kunna erbjuda trygga och säkra estetiska injektionsbehandlingar på personliga kliniker med hög servicegrad och kvalitet i fokus. Vi erbjuder ett komplett helhetstänk med öga för detaljer för att du som kund skall kunna uppnå bästa resultat – ditt perfekta jag. Leif kommer att kunna hjälpa Estelle Medical ytterligare att förverkliga denna vision för den estetiska branschen.”

Estelle Medical blir en av de första klinikerna i Sverige att lansera Juvéderm VOLITE – en innovativ behandling utformad för att förbättra hudens kvalitet

April 24, 2017

Allergan lanserar sin senaste innovation Juvéderm VOLITE tillsammans med Estelle Medical. Det är en unik behandling som är framtagen för att förbättra hudens kvalitet och bidra till en jämnare hud med mer lyster.

Bli först med att behandlas med Juvéderm VOLITE i någon av Estelle Medicals kliniker.

Läs pressreleasen vi skickar ut tillsammans med Allergan.

Boka tid här

Se priser här

Den nya behandlingen innebär att man applicerar lättflytande Juvéderm VOLITE ytligt i huden vilket leder till förbättringar i hudens kvalitet när det kommer till fukt, en jämnare hudstruktur och elasticitet. Juvéderm VOLITE är avsedd för ansikte, hals, dekolletage och händer.

Läs mer om behandling med Juvéderm VOLITE

Träffa oss på STHLM BEAUTY WEEK 24-26 april

April 19, 2017

Vi ställer ut på STHLM BEAUTY WEEK på Konstnärshuset, Norrmalmstorg den 24-26 april och vi vill gärna träffa dig!

Vi på Estelle Medical är experter på injektionsbehandlingar. Vi tar fram ditt perfekta jag.

Kom och lär er mer på Filler Café varje dag 11-13. Där konsulterar vi och utför livebehandlingar med våra legitimerade behandlare.

Vår grundare och vd Anna Tenstam kommer att lansera världsnyheten Juvéderm Volite. En behandling för att förstärka hudens kvalitet och lyster.

Kom till vår monter och ta del av unika erbjudanden på våra behandlingar. Vi berättar också om möjligheter att arbeta som behandlare eller franchisetagare på Estelle Medical.

Tre dagar skönhet och hälsa  för bransch, press, bloggare, influencers och konsumenter.

50 utställare på 3 plan i Konstnärshuset mitt i city välkomnar press, influencers, branch och den skönhetsmedvetna konsumenten till 3 dagar full med skönhet – trender, behandlingar, stylings, masker, serum, spray tan, lashes & beards. Varje dag inleds med frukostseminarium.

Mer info, förbokning och fullständigt program. www.stockholmbeautyweek.se

Konstnärhuset Smålandsgatan 7
Måndag 24 april 12.00 – 19.00
Tisdag 25 april 10.00 – 19.00
Onsdag 26 april 10.00 – 18.00

Grattis Mora! Estelle Medical öppnar en klinik centralt i Mora med fokus på estetiska behandlingar

April 18, 2017

Estelle Medical slår nu upp dörrarna centralt i Mora på Vasagatan 32.

Estelle Medical erbjuder trygga och säkra estetiska injektionsbehandlingar med botox, fillers och hudvård och peelingar, med ett personligt omhändertagande i en trygg miljö, med marknadens bästa produkter.

Estelle Medical har 11 kliniker i Sverige och en i Palma.

Kontakta vår klinikchef i Mora för mer information:
Ulrika Måsgard
Klinikchef Estelle Medical Mora
Legitimerad sjuksköterska
073-626 55 20
mora@estellemedical.com

 

Estelle Medical till Palma

April 3, 2017

Estelle Medical satsar internationellt

Passa på att besöka vår Palmaklinik när du åker på semester till Palma de Mallorca.

Vi finns till för alla som besöker eller bor på Mallorca.
Här erbjuds säkra behandlingar, alltid utförda av estetisk läkare.
För mer information kontakta Agneta på palma@estellemedical.com

Läs mer om vår Palmaklinik

Estelle söker en duktig entreprenör till Djursholmskliniken!

March 21, 2017

Är du sälj- och affärsinriktad och har ledaregenskaper och är intresserad av att bygga upp din egen Estelleklinik med hög kvalitet och personlig service i fokus? Efterfrågan på säkra estetiska behandlingar ökar och vi söker nya franchisetagare – drivna, ambitiösa relationsbyggare.
Kontakta: anna@estellemedical.com eller 076-851 40 29.

“Att driva och bygga en framgångsrik Estelleklinik handlar om att vara målinriktat, alltid hålla en hög servicegrad och bygga starka och lojala kundrelationer men framförallt handlar det om att ha tålamod. Att vara del av en kedja ger mig en stark plattform att jobba ifrån genom att
man får samarbeta med de bästa leverantörerna, använda de senaste produkterna, ta del av central PR och marknadsföringsaktiviteter och få stöd och hjälp av duktiga  och erfarna kollegor med unik branschkunskap. Finns dock inga genvägar till framgång bara hårt arbete men att vara del av E.stelle Medical ger mig grundförutsättningarna för att kunna bygga en framgångsrik klinik”

MANDANA GOHARY
ESTELLE MEDICAL SOLLENTUNA

9 av 10 Estelle Medical-kunder kan rekommendera oss till en vän!

March 13, 2017

För ett par veckor sedan skickade vi ut en kundundersökning som vi gör ett par gånger om året i syfte att kunna erbjuda våra kunder en mer personlig service. Det är en av våra viktigaste värdegrunder.

Det är roligt att 89 % av Estelle Medicals kunder kan rekommendera oss till en vän!
83 % av Estelle Medicals kunder planerar att komma tillbaka för en ny behandling.
Vi på Estelle Medical vill passa på att tacka alla för ert deltagande genom att föränga vår kampanj Filorga NCTF Vitamincocktail
Kundundersökningen är utförd av SurveyMonkey.
Kontakta Estelle medical om du vill se hela resultaet.

Filorga NCTF Vitamincocktail Erbjudandet förlängt!

February 17, 2017

Ni har väl inte missat vårt kampanjerbjudande?

Lugn. Vi har nu förlängt vår kampanjperiod och dessutom valt att visa lite extra omvårdnad för dig som befintlig kund hos oss på Estelle.

Om du bokar vårt lanseringserbjudande på Filorga NCTF Vitamincocktail innan 15/3 så får du nu köpa Estelles Medical hudvårdset speciellt anpassad för just din hud med 50% rabatt.

Passa på att ge dig själv eller någon du tycker om lite extra kärlek såhär inför kommande vår. Boka direkt så ser vi till att du får just den starten på våren vi alla önskar oss. En ordentlig kickstart!

Läs mer

Alla Hjärtans Dag

February 6, 2017

Kärlek.

Alla Hjärtans Dag i februari ger oss ett extra tillfälle att visa vår uppskattning och kärlek till familj, vänner och andra som vi håller kära.

Men vi får inte glömma bort oss själva.

Kärlek är nära besläktat med omvårdnad som är ett av våra kärnvärden på Estelle Medical. Därför firar vi Alla Hjärtans Dag med ett kärvänligt erbjudande:

Se erbjudande

Happy Valentines Day önskar vi på Estelle Medical!