Nyheter från Estelle Medical

Gillian Kling tillbaka på Estelle Medical Humlegården

September 26, 2017

Gillian är tillbaka på Estelle Medical Humlegården efter en utlandsresa. Tider ligger upplagda i Boka Direkt.

Välkommen att göra en bokning.

Boka tid

VIP kväll i Djursholm med fokus på inre och yttre skönhet! UPPSKJUTET

September 8, 2017

  • Datum: Uppskjutet tillsvidare. Vi återkommer med ny tid.

  • Tid:
  • Plats: Estelle Medical, Vendevägen 15, Djursholms Torg
  • Anmälan: djursholm@estellemedical.com

Vi är precis lika måna om att våra kunder tar hand om både sitt inre och sitt yttre. Därför bjuder vi nu in våra kunder för att speciellt prata om hälsa och hur vi tar hand om vårt yttre på bästa sätt med den senaste teknologin. Vi kommer att visa en helt fantastisk behandling som ger lyster, glow och tillför huden vitaminer, antioxidanter, aminosyror mm.

Vår klinikchef Lena Sjölin-Horvath behandlar med Juvderm Volite. En produkt som ligger kvar och återfuktar huden upp till ett år.

Charlotte Kviborg Loom behandlar med en vitamincocktail som heter NCTF och framtagen av Filorga. Detta är en anti-ageing behandling som vi gör med NCTF och microneedling för att dessutom skapa cellförnyelse och kollagenstimulering. Produkten innehåller också Hyaluronsyra som återfuktar huden på djupet. Vi har också bjudit in Karolina Novalli som jobbar som PT och är speciellt inriktad på hälsa, hur våra kroppar mår och vad vi behöver tillföra dem i form av kosttillskott mm. Ett spännande test finns på plats som ni får göra utan kostnad. Ett test där ni ser hur kroppen verkligen mår!

Vi utlovar en riktigt spännande kväll!

Välkomna

Lena Sjölin-Horvath, klinikchef

Lena Sjölin-Horvath, klinikchef, leg sjuksköterska

Charlotte Kviberg-Loom, NCTF-expert

Charlotte Kviborg Loom, NCTF-expert

 

Karolina Novalli, PT

Karolina Novalli, PT

Theres Darnell blir ny Chief Commercial Officer på Estelle Medical AB

August 28, 2017

Nu välkomnar vi Theres och adderar ny vass kompetens inom marknadsföring !

Vi är mycket stolta över att Theres Darnell börjat hos oss som Chief Commercial Officer och verksamhetsansvarig i Sverige och hjälpa oss ta företaget till nästa nivå. Theres blir också delägare i Estelle Medical AB och suppleant i styrelsen. Theres kommer närmast från Nordic Medical där hon framgångsrikt lanserat Filorgas estetiska produkter på den svenska marknaden.

Theres kommer att vidareutveckla Estelle Medicals verksamhet med tjänster, produkter, utbildningar samt stärka våra franchisekliniker så att vi når ut med vårt unika erbjudande till marknaden – säkra estetiska injektionsbehandlingar med marknadens bästa produkter.

Theres Darnell är med lång erfarenhet i skönhetsbranschen. Hon har varit ambassadör och skrivit om skönhet på Stureplansguiden.se och har en bakgrund både som modell och skådespelare och har ett fantastiskt kontaktnät i branschen.

Theres berättar:

– Jag bor i villa på Lidingö tillsammans med min sambo Axel, dottern Noelle, sonen Vincent och 3 hundar Jag älskar att resa, shoppa, mingla, skriva, mode, inredning och tycker livet är en spännande resa med nya inslag hela tiden och möten med nya människor! Jag är en väldigt glad och positiv tjej som ser livet från den ljusa sidan! Jag har bara ett motto: “Ain´t no mountain high enough”, och det säger i stort sett allt om mig. Och då är jag extremt höjdrädd! Så att gå emot rädslor, sånt som känns omöjligt eller som andra påstår är omöjligt är de utmaningar som jag älskar att anta. En viktig del utav min framgång! Att våga och känna sig stark outside the box.

Anna Tenstam, grundare och vd:

– Jag har haft den stora glädjen att arbeta med Theres då hon ansvarade för Filorga och Estelle Medicals lansering av deras produkter. Jag och övriga delägare är mycket glada över att Theres valt Estelle Medical som sin nya arbetsplats.

– Theres har gått in i sin nya roll med sann entreprenörsanda, hög ambition och en tydlig vision för hur hon vill ta Estelle Medical till nästa nivå och vision vi alla delar och vi ser fram emot en fantastisk resa framåt med dig.

Varmt välkommen!

 

Estelle Medical – experter på filler och botox

Estelle Medical erbjuder behandlingar med botox, fillers, och hudvård och peelingar med marknadens bästa produkter. På våra kliniker kan du också vara helt säker på att våra behandlingar genomförs av medicinskt utbildad och certifierad personal i en välkomnande, avkopplande och diskret miljö. Estelle Medical har 12 kliniker i Sverige och en på Palma de Mallorca.

Anna Tenstam, VD

076 851 4029

anna@estellemedical.com

 

Theres Darnell, COO verksamhetsansvarig

0735 463 487

theres@estellemedical.com

 

Augustierbjudande Täby

August 15, 2017

Välkomna tillbaka till Täby efter sommaren. Vi kickstartar hösten med ett botoxerbjudande.
– Vid behandling av minst 3 områden botox får du ett område på köpet!

Detta erbjudande gäller under augusti månad 2017 på Estelle Medical Täby.

Välkomna

Augustierbjudande Humlegården

August 7, 2017

Varmt välkomna tillbaks efter semestrar, vi hoppas innerligt att ni alla haft en fin tid med nära och kära!

Vi har den stora glädjen att hälsa injektionsexperten  Lena Sjölin-Horvath, leg sjuksköterska,  välkommen till Estelle Medical Humlegården med ett augustierbjudande;

– Vid behandling av minst 3 områden botox får du ett område på köpet!

Detta erbjudande gäller under augusti månad 2017 på Estelle Medical Humlegården.

Vi tackar er alla för er lojalitet under de 5 år som Estelle Medical varit en professionell aktör på den estetiska injektionsmarknaden!

Gillian Kling välkomnas som ansvarig behandlare på Estelle Medical Humlegården

July 18, 2017

“Jag är Leg. sjuksköterskespecialist och Master Trainer i Medicinsk Estetik. Jag har även Diplom i design och mönsterkonstruktion. Jag är född i London och uppvuxen i Kapstaden, Sydafrika där jag tog min examen 1980 till Leg. sjuksköterska. Banan inom plastikkirurgi och estetik började redan på Central Operation på Groote Schuur Hospital, Kapstaden där den första hjärttransplantationen ägde rum. Mikrokirurgi och rekontruktiv plastikkirurgi väckte ett intresse för plastikkirurgi. Sedan dess har jag arbetat både i Sverige och England som Specialist inom estetik. Här i Sverige har jag sedan 1986 arbetat både som Flygvärdinna/Medical Supervisor inom flyget och som Leg. sjuksköterskespecialist inom estetik. Den gedigna utbildningen och erfarenheten inom flera område, samt certifieringar i Sydafrika, England och Sverige har lett till flera uppdrag som Master Trainer av läkare och sjuksköterskor inom estetik – främst Botox och Fillers. Ett öga för form och det estetiska och hög kompetens gör att jag också är eftertraktad och uppskattat som specialist och behandlare.

Jag ser fram emot att få arbeta på Estelle Medical Humlegården och att få träffa alla våra kunder duktiga kollegor.”

Träffa Estelle Medical på Djursholms Vårmarknad

May 5, 2017

Estelle Medical Djursholm står på Djursholms Vårmarknad

Lördag 13 maj kl 11-16

Träffa våra behandlare och vår grundare Anna Tenstam, internationell expert på estetisk medicin. Vi konsulterar gratis och berättar om våra estetiska behandlingar, allt från kemisk peeling till injektionsbehandlingar.

Boka en behandling i vår Djursholmsklinik under dagen och få en värdecheck på 500 kr.

Välkommen till Djursholms Torg!

Estelle Medical förstärker styrelsen och verksamheten med doktor Leif Lohm.

April 27, 2017

Estelle Medical expanderar har därför tagit in Leif Lohm i ledningen och med en plats i styrelsen.

Dr Leif Lohm kommer att stödja våra kliniker i medicinska frågor samt även verka för att utveckla våra medicinska behandlingar på ett säkert och effektivt sätt med vår ambition att erbjuda våra kunder injektionsbehandlingar med marknadens bästa produkter.

Leif Lohm är läkare med specialistkompetens i invärtes medicin och kardiologi. Leif har arbetat kliniskt på heltid i 10 år och har även verkat kliniskt i liten skala under sina 20 år inom läkemedelsindustrin. Han har jobbat på fem olika läkemedelsföretag samt även inom Medicinsk Teknik inom Getingekoncernen. Leif har haft både specialist- och chefsroller såväl nationellt som internationellt. Leif kommer även fortsättningsvis att vara fullt verksam inom läkemedelsindustrin inom andra terapiområden än det Estelle Medical är verksamt inom. Han fokuserar hos oss på sin roll som styrelseledamot.

Leif berättar:

“När jag skulle välja specialitet för många år sen valde jag mellan kardiologi och plastikkirurgi. Jag valde kardiologi men således har det alltid funnits ett intresse för det område där Estetisk Medicin befinner sig. Att nu få chansen att via styrelsearbete vidareutveckla Estelle Medical känns mycket inspirerande.

Drivet att med min kunskap som kliniskt verksam läkare i kombination med erfarenheter från läkemedelsindustrin, där jag är verksam idag och kommer fortsätta vara, bidra till vidareutvecklingen av Estelle Medical hoppas jag ska ge såväl mig som företaget ett bra utbyte.”

Anna Tenstam, grundare och vd:

“Det är väldigt inspirerande att kunna presentera Leif Lohm som vår nye Medical Director. När jag startade Estelle Medical 2012 hade jag en tydlig vision som handlade om att kunna erbjuda trygga och säkra estetiska injektionsbehandlingar på personliga kliniker med hög servicegrad och kvalitet i fokus. Vi erbjuder ett komplett helhetstänk med öga för detaljer för att du som kund skall kunna uppnå bästa resultat – ditt perfekta jag. Leif kommer att kunna hjälpa Estelle Medical ytterligare att förverkliga denna vision för den estetiska branschen.”

Estelle Medical blir en av de första klinikerna i Sverige att lansera Juvéderm VOLITE – en innovativ behandling utformad för att förbättra hudens kvalitet

April 24, 2017

Allergan lanserar sin senaste innovation Juvéderm VOLITE tillsammans med Estelle Medical. Det är en unik behandling som är framtagen för att förbättra hudens kvalitet och bidra till en jämnare hud med mer lyster.

Bli först med att behandlas med Juvéderm VOLITE i någon av Estelle Medicals kliniker.

Läs pressreleasen vi skickar ut tillsammans med Allergan.

Boka tid här

Se priser här

Den nya behandlingen innebär att man applicerar lättflytande Juvéderm VOLITE ytligt i huden vilket leder till förbättringar i hudens kvalitet när det kommer till fukt, en jämnare hudstruktur och elasticitet. Juvéderm VOLITE är avsedd för ansikte, hals, dekolletage och händer.

Läs mer om behandling med Juvéderm VOLITE

Träffa oss på STHLM BEAUTY WEEK 24-26 april

April 19, 2017

Vi ställer ut på STHLM BEAUTY WEEK på Konstnärshuset, Norrmalmstorg den 24-26 april och vi vill gärna träffa dig!

Vi på Estelle Medical är experter på injektionsbehandlingar. Vi tar fram ditt perfekta jag.

Kom och lär er mer på Filler Café varje dag 11-13. Där konsulterar vi och utför livebehandlingar med våra legitimerade behandlare.

Vår grundare och vd Anna Tenstam kommer att lansera världsnyheten Juvéderm Volite. En behandling för att förstärka hudens kvalitet och lyster.

Kom till vår monter och ta del av unika erbjudanden på våra behandlingar. Vi berättar också om möjligheter att arbeta som behandlare eller franchisetagare på Estelle Medical.

Tre dagar skönhet och hälsa  för bransch, press, bloggare, influencers och konsumenter.

50 utställare på 3 plan i Konstnärshuset mitt i city välkomnar press, influencers, branch och den skönhetsmedvetna konsumenten till 3 dagar full med skönhet – trender, behandlingar, stylings, masker, serum, spray tan, lashes & beards. Varje dag inleds med frukostseminarium.

Mer info, förbokning och fullständigt program. www.stockholmbeautyweek.se

Konstnärhuset Smålandsgatan 7
Måndag 24 april 12.00 – 19.00
Tisdag 25 april 10.00 – 19.00
Onsdag 26 april 10.00 – 18.00