Nyheter från Estelle Medical

Augustierbjudande Täby

August 15, 2017

Välkomna tillbaka till Täby efter sommaren. Vi kickstartar hösten med ett botoxerbjudande.
– Vid behandling av minst 3 områden botox får du ett område på köpet!

Detta erbjudande gäller under augusti månad 2017 på Estelle Medical Täby.

Välkomna

Augustierbjudande Humlegården

August 7, 2017

Varmt välkomna tillbaks efter semestrar, vi hoppas innerligt att ni alla haft en fin tid med nära och kära!

Vi har den stora glädjen att hälsa injektionsexperten  Lena Sjölin-Horvath, leg sjuksköterska,  välkommen till Estelle Medical Humlegården med ett augustierbjudande;

– Vid behandling av minst 3 områden botox får du ett område på köpet!

Detta erbjudande gäller under augusti månad 2017 på Estelle Medical Humlegården.

Vi tackar er alla för er lojalitet under de 5 år som Estelle Medical varit en professionell aktör på den estetiska injektionsmarknaden!

Gillian Kling välkomnas som ansvarig behandlare på Estelle Medical Humlegården

July 18, 2017

“Jag är Leg. sjuksköterskespecialist och Master Trainer i Medicinsk Estetik. Jag har även Diplom i design och mönsterkonstruktion. Jag är född i London och uppvuxen i Kapstaden, Sydafrika där jag tog min examen 1980 till Leg. sjuksköterska. Banan inom plastikkirurgi och estetik började redan på Central Operation på Groote Schuur Hospital, Kapstaden där den första hjärttransplantationen ägde rum. Mikrokirurgi och rekontruktiv plastikkirurgi väckte ett intresse för plastikkirurgi. Sedan dess har jag arbetat både i Sverige och England som Specialist inom estetik. Här i Sverige har jag sedan 1986 arbetat både som Flygvärdinna/Medical Supervisor inom flyget och som Leg. sjuksköterskespecialist inom estetik. Den gedigna utbildningen och erfarenheten inom flera område, samt certifieringar i Sydafrika, England och Sverige har lett till flera uppdrag som Master Trainer av läkare och sjuksköterskor inom estetik – främst Botox och Fillers. Ett öga för form och det estetiska och hög kompetens gör att jag också är eftertraktad och uppskattat som specialist och behandlare.

Jag ser fram emot att få arbeta på Estelle Medical Humlegården och att få träffa alla våra kunder duktiga kollegor.”

Träffa Estelle Medical på Djursholms Vårmarknad

May 5, 2017

Estelle Medical Djursholm står på Djursholms Vårmarknad

Lördag 13 maj kl 11-16

Träffa våra behandlare och vår grundare Anna Tenstam, internationell expert på estetisk medicin. Vi konsulterar gratis och berättar om våra estetiska behandlingar, allt från kemisk peeling till injektionsbehandlingar.

Boka en behandling i vår Djursholmsklinik under dagen och få en värdecheck på 500 kr.

Välkommen till Djursholms Torg!

Estelle Medical förstärker styrelsen och verksamheten med doktor Leif Lohm.

April 27, 2017

Estelle Medical expanderar har därför tagit in Leif Lohm i ledningen och med en plats i styrelsen.

Dr Leif Lohm kommer att stödja våra kliniker i medicinska frågor samt även verka för att utveckla våra medicinska behandlingar på ett säkert och effektivt sätt med vår ambition att erbjuda våra kunder injektionsbehandlingar med marknadens bästa produkter.

Leif Lohm är läkare med specialistkompetens i invärtes medicin och kardiologi. Leif har arbetat kliniskt på heltid i 10 år och har även verkat kliniskt i liten skala under sina 20 år inom läkemedelsindustrin. Han har jobbat på fem olika läkemedelsföretag samt även inom Medicinsk Teknik inom Getingekoncernen. Leif har haft både specialist- och chefsroller såväl nationellt som internationellt. Leif kommer även fortsättningsvis att vara fullt verksam inom läkemedelsindustrin inom andra terapiområden än det Estelle Medical är verksamt inom. Han fokuserar hos oss på sin roll som styrelseledamot.

Leif berättar:

“När jag skulle välja specialitet för många år sen valde jag mellan kardiologi och plastikkirurgi. Jag valde kardiologi men således har det alltid funnits ett intresse för det område där Estetisk Medicin befinner sig. Att nu få chansen att via styrelsearbete vidareutveckla Estelle Medical känns mycket inspirerande.

Drivet att med min kunskap som kliniskt verksam läkare i kombination med erfarenheter från läkemedelsindustrin, där jag är verksam idag och kommer fortsätta vara, bidra till vidareutvecklingen av Estelle Medical hoppas jag ska ge såväl mig som företaget ett bra utbyte.”

Anna Tenstam, grundare och vd:

“Det är väldigt inspirerande att kunna presentera Leif Lohm som vår nye Medical Director. När jag startade Estelle Medical 2012 hade jag en tydlig vision som handlade om att kunna erbjuda trygga och säkra estetiska injektionsbehandlingar på personliga kliniker med hög servicegrad och kvalitet i fokus. Vi erbjuder ett komplett helhetstänk med öga för detaljer för att du som kund skall kunna uppnå bästa resultat – ditt perfekta jag. Leif kommer att kunna hjälpa Estelle Medical ytterligare att förverkliga denna vision för den estetiska branschen.”

Estelle Medical blir en av de första klinikerna i Sverige att lansera Juvéderm VOLITE – en innovativ behandling utformad för att förbättra hudens kvalitet

April 24, 2017

Allergan lanserar sin senaste innovation Juvéderm VOLITE tillsammans med Estelle Medical. Det är en unik behandling som är framtagen för att förbättra hudens kvalitet och bidra till en jämnare hud med mer lyster.

Bli först med att behandlas med Juvéderm VOLITE i någon av Estelle Medicals kliniker.

Läs pressreleasen vi skickar ut tillsammans med Allergan.

Boka tid här

Se priser här

Den nya behandlingen innebär att man applicerar lättflytande Juvéderm VOLITE ytligt i huden vilket leder till förbättringar i hudens kvalitet när det kommer till fukt, en jämnare hudstruktur och elasticitet. Juvéderm VOLITE är avsedd för ansikte, hals, dekolletage och händer.

Läs mer om behandling med Juvéderm VOLITE

Träffa oss på STHLM BEAUTY WEEK 24-26 april

April 19, 2017

Vi ställer ut på STHLM BEAUTY WEEK på Konstnärshuset, Norrmalmstorg den 24-26 april och vi vill gärna träffa dig!

Vi på Estelle Medical är experter på injektionsbehandlingar. Vi tar fram ditt perfekta jag.

Kom och lär er mer på Filler Café varje dag 11-13. Där konsulterar vi och utför livebehandlingar med våra legitimerade behandlare.

Vår grundare och vd Anna Tenstam kommer att lansera världsnyheten Juvéderm Volite. En behandling för att förstärka hudens kvalitet och lyster.

Kom till vår monter och ta del av unika erbjudanden på våra behandlingar. Vi berättar också om möjligheter att arbeta som behandlare eller franchisetagare på Estelle Medical.

Tre dagar skönhet och hälsa  för bransch, press, bloggare, influencers och konsumenter.

50 utställare på 3 plan i Konstnärshuset mitt i city välkomnar press, influencers, branch och den skönhetsmedvetna konsumenten till 3 dagar full med skönhet – trender, behandlingar, stylings, masker, serum, spray tan, lashes & beards. Varje dag inleds med frukostseminarium.

Mer info, förbokning och fullständigt program. www.stockholmbeautyweek.se

Konstnärhuset Smålandsgatan 7
Måndag 24 april 12.00 – 19.00
Tisdag 25 april 10.00 – 19.00
Onsdag 26 april 10.00 – 18.00

Grattis Mora! Estelle Medical öppnar en klinik centralt i Mora med fokus på estetiska behandlingar

April 18, 2017

Estelle Medical slår nu upp dörrarna centralt i Mora på Vasagatan 32.

Estelle Medical erbjuder trygga och säkra estetiska injektionsbehandlingar med botox, fillers och hudvård och peelingar, med ett personligt omhändertagande i en trygg miljö, med marknadens bästa produkter.

Estelle Medical har 11 kliniker i Sverige och en i Palma.

Kontakta vår klinikchef i Mora för mer information:
Ulrika Måsgard
Klinikchef Estelle Medical Mora
Legitimerad sjuksköterska
073-626 55 20
mora@estellemedical.com

 

Estelle Medical till Palma

April 3, 2017

Estelle Medical satsar internationellt

Passa på att besöka vår Palmaklinik när du åker på semester till Palma de Mallorca.

Vi finns till för alla som besöker eller bor på Mallorca.
Här erbjuds säkra behandlingar, alltid utförda av estetisk läkare.
För mer information kontakta Agneta på palma@estellemedical.com

Läs mer om vår Palmaklinik

Estelle söker en duktig entreprenör till Djursholmskliniken!

March 21, 2017

Är du sälj- och affärsinriktad och har ledaregenskaper och är intresserad av att bygga upp din egen Estelleklinik med hög kvalitet och personlig service i fokus? Efterfrågan på säkra estetiska behandlingar ökar och vi söker nya franchisetagare – drivna, ambitiösa relationsbyggare.
Kontakta: anna@estellemedical.com eller 076-851 40 29.

“Att driva och bygga en framgångsrik Estelleklinik handlar om att vara målinriktat, alltid hålla en hög servicegrad och bygga starka och lojala kundrelationer men framförallt handlar det om att ha tålamod. Att vara del av en kedja ger mig en stark plattform att jobba ifrån genom att
man får samarbeta med de bästa leverantörerna, använda de senaste produkterna, ta del av central PR och marknadsföringsaktiviteter och få stöd och hjälp av duktiga  och erfarna kollegor med unik branschkunskap. Finns dock inga genvägar till framgång bara hårt arbete men att vara del av E.stelle Medical ger mig grundförutsättningarna för att kunna bygga en framgångsrik klinik”

MANDANA GOHARY
ESTELLE MEDICAL SOLLENTUNA