Nyheter från Estelle Medical

Black Friday – sista minuten

November 25, 2017

Vi sparade det bästa till sist!

Boka valfri behandling under Black Friday-helgen och få 20% rabatt.

Gäller bokningar fram till den sista december. Boka nu, få tider kvar!

Gäller på våra kliniker i Djursholm, Humlegården, Täby, Uppsala och Liljeholmskajen.

Spa by us event 30/11

November 23, 2017

Event hosted by Estelle Medical

Spa by us och Estelle Medical bjuder in för att fira ett spännande och framgångsrikt samarbete!

Tillsammans vill vi ta hand om er kunder genom att erbjuda er säkra behandlingar av absolut högsta klass! Utförda av certifierade behandlare med lång erfarenhet och ett öga för det estetiska. Och en hög servicekänsla samt förmågan att få er att känna er väl omhändertagna.

Tid: 18:00 – 20:00
Var: Riddargatan 3B
Datum: 30 november

Black Friday erbjudande 24/11.

November 15, 2017

Boka NCTF behandling idag och vi bjuder på en kemisk peeling!

Vitamincocktail the Estelle Way

53 aktiva ingredienser + Hyaluronsyra som effektivt förbättrar hudens textur, lyster, hudton och fuktbalans.

Visst utför vi mängder med botox och fillerbehandlingar varje år, men tänker vi på hur vår hud mår under dessa utfyllningar? För att få ett perfekt anti-ageing resultat räcker det inte att bara bli av med rynkorna. Texturen, lystern och välmåendet utgör en stor del av den anti-ageing effekten vi är ute efter.

Med bevisade resultat kan Filorga NCTF Vitamincocktail ge:
•MINDRE RYNKOR
•MER FUKT
•BÄTTRE HUDTON
•MER LYSTER

  • NCTF behandling 2500:-
  • Kemisk peeling 0:- (normalt 600:-)

Erbjudandet gäller på våra kliniker i Uppsala, Örnsköldsvik, Umeå, Liljeholmen, Humlegården, Djursholm och Sollentuna t.o.m. 24/11 2017.

VIP kväll i Djursholm med fokus på inre och yttre skönhet!

September 8, 2017

Extra VIP-föreläsare kommer!


”Vikten av ett balanserat inre blir allt viktigare för att hjälpa kroppen att stå emot fria radikaler. Ett dåligt immunförsvar påverkar oss alla på olika sätt allt från hälsa till hud. Idag behöver det inte vara svårt att skapa en stark kropp inifrån och ut – kom och se hur.”


Karolina Novalli
PT med bakgrund inom elitfotboll

Vi är precis lika måna om att våra kunder tar hand om både sitt inre och sitt yttre. Därför bjuder vi nu in våra kunder för att speciellt prata om hälsa och hur vi tar hand om vårt yttre på bästa sätt med den senaste teknologin. Vi kommer att visa en helt fantastisk behandling som ger lyster, glow och tillför huden vitaminer, antioxidanter, aminosyror mm.

Vår klinikchef Lena Sjölin-Horvath behandlar med Juvderm Volite. En produkt som ligger kvar och återfuktar huden upp till ett år. Vi kommer också informera om djupare injektioner och hur detta kan i samverkan med NCTF ger en fantastiskt lyster och volym.

Charlotte Kviborg Loom behandlar med en vitamincocktail som heter NCTF och framtagen av Filorga. Detta är en anti-ageing behandling som vi gör med NCTF och microneedling för att dessutom skapa cellförnyelse och kollagenstimulering. Produkten innehåller också Hyaluronsyra som återfuktar huden på djupet.

Erbjudande denna kväll: 15 % rabatt vid bokning av valfri behandling.

Vi utlovar en riktigt spännande kväll!

Välkomna

Lena Sjölin-Horvath, klinikchef

Lena Sjölin-Horvath, klinikchef, leg sjuksköterska

Charlotte Kviberg-Loom, NCTF-expert

Charlotte Kviborg Loom, NCTF-expert

Theres Darnell blir ny Chief Commercial Officer på Estelle Medical AB

August 28, 2017

Nu välkomnar vi Theres och adderar ny vass kompetens inom marknadsföring !

Vi är mycket stolta över att Theres Darnell börjat hos oss som Chief Commercial Officer och verksamhetsansvarig i Sverige och hjälpa oss ta företaget till nästa nivå. Theres blir också delägare i Estelle Medical AB och suppleant i styrelsen. Theres kommer närmast från Nordic Medical där hon framgångsrikt lanserat Filorgas estetiska produkter på den svenska marknaden.

Theres kommer att vidareutveckla Estelle Medicals verksamhet med tjänster, produkter, utbildningar samt stärka våra franchisekliniker så att vi når ut med vårt unika erbjudande till marknaden – säkra estetiska injektionsbehandlingar med marknadens bästa produkter.

Theres Darnell är med lång erfarenhet i skönhetsbranschen. Hon har varit ambassadör och skrivit om skönhet på Stureplansguiden.se och har en bakgrund både som modell och skådespelare och har ett fantastiskt kontaktnät i branschen.

Theres berättar:

– Jag bor i villa på Lidingö tillsammans med min sambo Axel, dottern Noelle, sonen Vincent och 3 hundar Jag älskar att resa, shoppa, mingla, skriva, mode, inredning och tycker livet är en spännande resa med nya inslag hela tiden och möten med nya människor! Jag är en väldigt glad och positiv tjej som ser livet från den ljusa sidan! Jag har bara ett motto: “Ain´t no mountain high enough”, och det säger i stort sett allt om mig. Och då är jag extremt höjdrädd! Så att gå emot rädslor, sånt som känns omöjligt eller som andra påstår är omöjligt är de utmaningar som jag älskar att anta. En viktig del utav min framgång! Att våga och känna sig stark outside the box.

Anna Tenstam, grundare och vd:

– Jag har haft den stora glädjen att arbeta med Theres då hon ansvarade för Filorga och Estelle Medicals lansering av deras produkter. Jag och övriga delägare är mycket glada över att Theres valt Estelle Medical som sin nya arbetsplats.

– Theres har gått in i sin nya roll med sann entreprenörsanda, hög ambition och en tydlig vision för hur hon vill ta Estelle Medical till nästa nivå och vision vi alla delar och vi ser fram emot en fantastisk resa framåt med dig.

Varmt välkommen!

 

Estelle Medical – experter på filler och botox

Estelle Medical erbjuder behandlingar med botox, fillers, och hudvård och peelingar med marknadens bästa produkter. På våra kliniker kan du också vara helt säker på att våra behandlingar genomförs av medicinskt utbildad och certifierad personal i en välkomnande, avkopplande och diskret miljö. Estelle Medical har 12 kliniker i Sverige och en på Palma de Mallorca.

Anna Tenstam, VD

076 851 4029

anna@estellemedical.com

 

Theres Darnell, COO verksamhetsansvarig

0735 463 487

theres@estellemedical.com

 

Augustierbjudande Täby

August 15, 2017

Välkomna tillbaka till Täby efter sommaren. Vi kickstartar hösten med ett botoxerbjudande.
– Vid behandling av minst 3 områden botox får du ett område på köpet!

Detta erbjudande gäller under augusti månad 2017 på Estelle Medical Täby.

Välkomna

Augustierbjudande Humlegården

August 7, 2017

Varmt välkomna tillbaks efter semestrar, vi hoppas innerligt att ni alla haft en fin tid med nära och kära!

Vi har den stora glädjen att hälsa injektionsexperten  Lena Sjölin-Horvath, leg sjuksköterska,  välkommen till Estelle Medical Humlegården med ett augustierbjudande;

– Vid behandling av minst 3 områden botox får du ett område på köpet!

Detta erbjudande gäller under augusti månad 2017 på Estelle Medical Humlegården.

Vi tackar er alla för er lojalitet under de 5 år som Estelle Medical varit en professionell aktör på den estetiska injektionsmarknaden!

Träffa Estelle Medical på Djursholms Vårmarknad

May 5, 2017

Estelle Medical Djursholm står på Djursholms Vårmarknad

Lördag 13 maj kl 11-16

Träffa våra behandlare och vår grundare Anna Tenstam, internationell expert på estetisk medicin. Vi konsulterar gratis och berättar om våra estetiska behandlingar, allt från kemisk peeling till injektionsbehandlingar.

Boka en behandling i vår Djursholmsklinik under dagen och få en värdecheck på 500 kr.

Välkommen till Djursholms Torg!

Estelle Medical blir en av de första klinikerna i Sverige att lansera Juvéderm VOLITE – en innovativ behandling utformad för att förbättra hudens kvalitet

April 24, 2017

Allergan lanserar sin senaste innovation Juvéderm VOLITE tillsammans med Estelle Medical. Det är en unik behandling som är framtagen för att förbättra hudens kvalitet och bidra till en jämnare hud med mer lyster.

Bli först med att behandlas med Juvéderm VOLITE i någon av Estelle Medicals kliniker.

Läs pressreleasen vi skickar ut tillsammans med Allergan.

Boka tid här

Se priser här

Den nya behandlingen innebär att man applicerar lättflytande Juvéderm VOLITE ytligt i huden vilket leder till förbättringar i hudens kvalitet när det kommer till fukt, en jämnare hudstruktur och elasticitet. Juvéderm VOLITE är avsedd för ansikte, hals, dekolletage och händer.

Läs mer om behandling med Juvéderm VOLITE

Träffa oss på STHLM BEAUTY WEEK 24-26 april

April 19, 2017

Vi ställer ut på STHLM BEAUTY WEEK på Konstnärshuset, Norrmalmstorg den 24-26 april och vi vill gärna träffa dig!

Vi på Estelle Medical är experter på injektionsbehandlingar. Vi tar fram ditt perfekta jag.

Kom och lär er mer på Filler Café varje dag 11-13. Där konsulterar vi och utför livebehandlingar med våra legitimerade behandlare.

Vår grundare och vd Anna Tenstam kommer att lansera världsnyheten Juvéderm Volite. En behandling för att förstärka hudens kvalitet och lyster.

Kom till vår monter och ta del av unika erbjudanden på våra behandlingar. Vi berättar också om möjligheter att arbeta som behandlare eller franchisetagare på Estelle Medical.

Tre dagar skönhet och hälsa  för bransch, press, bloggare, influencers och konsumenter.

50 utställare på 3 plan i Konstnärshuset mitt i city välkomnar press, influencers, branch och den skönhetsmedvetna konsumenten till 3 dagar full med skönhet – trender, behandlingar, stylings, masker, serum, spray tan, lashes & beards. Varje dag inleds med frukostseminarium.

Mer info, förbokning och fullständigt program. www.stockholmbeautyweek.se

Konstnärhuset Smålandsgatan 7
Måndag 24 april 12.00 – 19.00
Tisdag 25 april 10.00 – 19.00
Onsdag 26 april 10.00 – 18.00