fbpx

Om oss

När jag startade Estelle Medical 2012 hade jag en tydlig vision som handlade om att kunna erbjuda trygga och säkra estetiska injektionsbehandlingar på personliga kliniker med hög servicegrad och kvalitet i fokus.

Idag är visionen verklighet och du som kund kan idag få behandlingar med botox, fillers, och hudvård och peelingar med marknadens bästa produkter. På våra kliniker kan du också vara helt säker på att våra behandlingar genomförs av medicinskt utbildad och certifierad personal i en välkomnande, avkopplande och diskret miljö.

För oss är det viktigt att du som kund känner att du får ett personligt mottagande och din egen behandlare som kan hjälpa dig att skräddarsy en långsiktig behandlingsplan utifrån just dina behov och önskemål. Vi erbjuder ett komplett helhetstänk med öga för detaljer för att du som kund skall kunna uppnå bästa resultat – ditt perfekta jag.

Vårt helhetstänk består av tre delar där alla är lika viktiga:

Fas_bar

Välkommen till en av våra kliniker!

Bli en av oss

Klicka här för att läsa mer om hur du blir en av oss.

Estelle Medical

Anna Tenstam
VD Estelle Medical

Botox- & fillersexpert med 30 års internationell branscherfarenhet från ledande befattningar inom medicinska & estetiska företag.