fbpx

Bli en av oss

Vill du bli behandlare?

Vi vill erbjuda de bästa behandlingarna till våra kunder. För att göra det är vi ständigt intresserade av kontakt med medicinskt utbildande personer som vill jobba på våra kliniker. Intresserad?

Kontakta Anna Tenstam, på anna@estellemedical.com eller 0768-514029.

Vill du öppna en egen klinik?

Är du sälj- och affärsinriktad och har ledaregenskaper? Är du intresserad av att bygga upp din egen Estelleklinik med hög kvalitet och personlig service i fokus? Efterfrågan på säkra estetiska behandlingar ökar och vi söker nya franchisetagare. Vi söker drivna och ambitiösa relationsbyggare.

Prioriterade områden för etablering; Södermalm, Vasastan, Östermalm, Nacka/ Saltsjöbaden, Lidingö och Danderyd. Övriga landet; Göteborg, Malmö, Linköping, Gävle, Jönköping, Örebro, Karlstad.

En franchisetagare berättar

”Att driva och bygga en framgångsrik Estelleklinik handlar om att vara målinriktad, alltid hålla en hög servicegrad, att bygga starka och lojala kundrelationer, men kanske framförallt att ha tålamod. Att vara en del av en kedja ger mig en stark plattform att jobba ifrån. Man ingår i ett samarbete med de bästa leverantörerna, man får använda de senaste produkterna, man tar del av en central marknadsföring och får stöd och hjälp av duktiga och erfarna kollegor med unik branschkunskap. Det finns dock inga genvägar till framgång, endast hårt arbete. Däremot ger Estelle Medical mig grundförutsättningarna för att kunna bygga en framgångsrik klinik”.

Mandana Gohary , Estelle Medical Kista/Sollentuna.

Är du intresserad?

Kontakta Anna Tenstam, på anna@estellemedical.com eller 0768-514029.

Sollentuna Klinik