Theres Darnell blir ny Chief Commercial Officer på Estelle Medical AB

Nu välkomnar vi Theres och adderar ny vass kompetens inom marknadsföring !

Vi är mycket stolta över att Theres Darnell börjat hos oss som Chief Commercial Officer och verksamhetsansvarig i Sverige och hjälpa oss ta företaget till nästa nivå. Theres blir också delägare i Estelle Medical AB och suppleant i styrelsen. Theres kommer närmast från Nordic Medical där hon framgångsrikt lanserat Filorgas estetiska produkter på den svenska marknaden.

Theres kommer att vidareutveckla Estelle Medicals verksamhet med tjänster, produkter, utbildningar samt stärka våra franchisekliniker så att vi når ut med vårt unika erbjudande till marknaden – säkra estetiska injektionsbehandlingar med marknadens bästa produkter.

Theres Darnell är med lång erfarenhet i skönhetsbranschen. Hon har varit ambassadör och skrivit om skönhet på Stureplansguiden.se och har en bakgrund både som modell och skådespelare och har ett fantastiskt kontaktnät i branschen.

Theres berättar:

– Jag bor i villa på Lidingö tillsammans med min sambo Axel, dottern Noelle, sonen Vincent och 3 hundar Jag älskar att resa, shoppa, mingla, skriva, mode, inredning och tycker livet är en spännande resa med nya inslag hela tiden och möten med nya människor! Jag är en väldigt glad och positiv tjej som ser livet från den ljusa sidan! Jag har bara ett motto: ”Ain´t no mountain high enough”, och det säger i stort sett allt om mig. Och då är jag extremt höjdrädd! Så att gå emot rädslor, sånt som känns omöjligt eller som andra påstår är omöjligt är de utmaningar som jag älskar att anta. En viktig del utav min framgång! Att våga och känna sig stark outside the box.

Anna Tenstam, grundare och vd:

– Jag har haft den stora glädjen att arbeta med Theres då hon ansvarade för Filorga och Estelle Medicals lansering av deras produkter. Jag och övriga delägare är mycket glada över att Theres valt Estelle Medical som sin nya arbetsplats.

– Theres har gått in i sin nya roll med sann entreprenörsanda, hög ambition och en tydlig vision för hur hon vill ta Estelle Medical till nästa nivå och vision vi alla delar och vi ser fram emot en fantastisk resa framåt med dig.

Varmt välkommen!

 

Estelle Medical – experter på filler och botox

Estelle Medical erbjuder behandlingar med botox, fillers, och hudvård och peelingar med marknadens bästa produkter. På våra kliniker kan du också vara helt säker på att våra behandlingar genomförs av medicinskt utbildad och certifierad personal i en välkomnande, avkopplande och diskret miljö. Estelle Medical har 12 kliniker i Sverige och en på Palma de Mallorca.

Anna Tenstam, VD

076 851 4029

anna@estellemedical.com

 

Theres Darnell, CCO verksamhetsansvarig

0735 463 487

theres@estellemedical.com