Övriga Produkter

Hudvård

Vi tycker det är viktigt att erbjuda ett helhetskoncept till våra kunder och vi har därför valt ut en hudvårdserie som vi tycker passar bäst ihop med våra peelingar, fillers och botox. Nedan beskrivs den hudvårdsserien från Cliniccare.

CLINICCARE är en av de bästa professionella hudvårdsserierna i världen

Låg molekylär hyaluronsyra är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE hudvårdsserie. Hyaluronsyra spelar en vital roll i metaboliska processer såsom cellinteraktion och syntes. Det skyddar cellimmunitet och hjälper till att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt upp till 1000 gånger vikten av syran själv. Naturlig regeneration/reparation av hudceller är direkt beroende av nivåerna av hyaluronsyra i huden, som tyvärr minskar när man åldras. Detta gör huden mer känslig för gifter och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras. Det är därför det är så viktigt att inkludera hyaluronsyra i anti-aging produkter.

Problemet med konventionell hyaluronsyra är att dess molekyler är 3000 nanometer i diameter, medan det intercellulära utrymmet bara är omkring 100 nanometer. Detta gör det omöjligt för konventionella hyaluronsyramolekyler att penetrera till djupare nivåer av huden. Hittills har det endast varit möjligt med direkt injektion av hyaluronsyra (fillers). Nu har japanska forskare lyckats utveckla lågmolekylär hyaluronsyra med hög joniseringsnivå som är 5 nanometer i diameter, vilket innebär att den kan nå djupt in i huden utan injektion.

Effekter:

CLINICCARE är en högteknologisk cosmeceutical-produkt som ger omedelbar och synlig effekt. Patenterad lågmolekylär hyaluronsyra som är många tusen gånger mindre än vanliga hyaluronsyremolekyler kan tränga djupt in i huden för att återfukta och föryngra inifrån. Produkterna ger enastående resultat tack vare användandet av mycket effektiva och aktiva ingredienser. CLINICCARE använder sig av state-of-the-art-teknik för att säkerställa högsta möjliga säkerhet och hygien. Alla CLINICCARE hudvårdsprodukter är utformade för att ge långvarig djup återfuktning av huden.

Estelle Medical