VIP kväll i Djursholm med fokus på inre och yttre skönhet! UPPSKJUTET

  • Datum: Uppskjutet tillsvidare. Vi återkommer med ny tid.

  • Tid:
  • Plats: Estelle Medical, Vendevägen 15, Djursholms Torg
  • Anmälan: djursholm@estellemedical.com

Vi är precis lika måna om att våra kunder tar hand om både sitt inre och sitt yttre. Därför bjuder vi nu in våra kunder för att speciellt prata om hälsa och hur vi tar hand om vårt yttre på bästa sätt med den senaste teknologin. Vi kommer att visa en helt fantastisk behandling som ger lyster, glow och tillför huden vitaminer, antioxidanter, aminosyror mm.

Vår klinikchef Lena Sjölin-Horvath behandlar med Juvderm Volite. En produkt som ligger kvar och återfuktar huden upp till ett år.

Charlotte Kviborg Loom behandlar med en vitamincocktail som heter NCTF och framtagen av Filorga. Detta är en anti-ageing behandling som vi gör med NCTF och microneedling för att dessutom skapa cellförnyelse och kollagenstimulering. Produkten innehåller också Hyaluronsyra som återfuktar huden på djupet. Vi har också bjudit in Karolina Novalli som jobbar som PT och är speciellt inriktad på hälsa, hur våra kroppar mår och vad vi behöver tillföra dem i form av kosttillskott mm. Ett spännande test finns på plats som ni får göra utan kostnad. Ett test där ni ser hur kroppen verkligen mår!

Vi utlovar en riktigt spännande kväll!

Välkomna

Lena Sjölin-Horvath, klinikchef

Lena Sjölin-Horvath, klinikchef, leg sjuksköterska

Charlotte Kviberg-Loom, NCTF-expert

Charlotte Kviborg Loom, NCTF-expert

 

Karolina Novalli, PT

Karolina Novalli, PT