VIP kväll i Djursholm med fokus på inre och yttre skönhet!

Extra VIP-föreläsare kommer!


”Vikten av ett balanserat inre blir allt viktigare för att hjälpa kroppen att stå emot fria radikaler. Ett dåligt immunförsvar påverkar oss alla på olika sätt allt från hälsa till hud. Idag behöver det inte vara svårt att skapa en stark kropp inifrån och ut – kom och se hur.”


Karolina Novalli
PT med bakgrund inom elitfotboll

Vi är precis lika måna om att våra kunder tar hand om både sitt inre och sitt yttre. Därför bjuder vi nu in våra kunder för att speciellt prata om hälsa och hur vi tar hand om vårt yttre på bästa sätt med den senaste teknologin. Vi kommer att visa en helt fantastisk behandling som ger lyster, glow och tillför huden vitaminer, antioxidanter, aminosyror mm.

Vår klinikchef Lena Sjölin-Horvath behandlar med Juvderm Volite. En produkt som ligger kvar och återfuktar huden upp till ett år. Vi kommer också informera om djupare injektioner och hur detta kan i samverkan med NCTF ger en fantastiskt lyster och volym.

Charlotte Kviborg Loom behandlar med en vitamincocktail som heter NCTF och framtagen av Filorga. Detta är en anti-ageing behandling som vi gör med NCTF och microneedling för att dessutom skapa cellförnyelse och kollagenstimulering. Produkten innehåller också Hyaluronsyra som återfuktar huden på djupet.

Erbjudande denna kväll: 15 % rabatt vid bokning av valfri behandling.

Vi utlovar en riktigt spännande kväll!

Välkomna

Lena Sjölin-Horvath, klinikchef

Lena Sjölin-Horvath, klinikchef, leg sjuksköterska

Charlotte Kviberg-Loom, NCTF-expert

Charlotte Kviborg Loom, NCTF-expert